Fietsvakantie

31.08.20 08:00 By The Golden Stork

Een Fietsvakantie in Nederland

Een fietsvakantie in Nederland is momenteel ontzettend populair. Nederlanders staan natuurlijk sowieso al bekend als fietsers. Maar wanneer je het echt leuk vindt om te doen, is het een goed idee om er een complete vakantie van te maken. Zo ben je in staat om heel Nederland door te fietsen. Wanneer je dan onderweg elke keer losse hostels boekt, stippel je van te voren alvast een prachtige route uit.


Veel mensen die kiezen voor een fietsvakantie in Nederland, nemen ook een stukje van de Randstad mee. Ze combineren een fietsvakantie bijvoorbeeld met een korte citytrip hier en daar. Of ze nemen één of meerdere van de prachtige stranden mee die we in Nederland tot onze beschikking hebben.


Het leuke hiervan is dat je in korte tijd verschillende werelden doorfietst. Van de drukke, interessante steden tot aan de rustige, ongerepte natuur. Een perfect voorbeeld van een locatie waar dit goed mogelijk is, is Den Haag. Na het ontdekken van de historische gebouwen in hartje Den Haag zit je met die fiets binnen een mum van tijd in het bos of op het strand.  

Fietsvakantie langs Den Haag

Zo ontvangen we als hostel in Den Haag vaak genoeg mensen die op fietsvakantie zijn door Nederland. De een gaat samen met een partner, terwijl anderen ervoor kiezen om met een hele groep de fiets op te stappen. Als groepsaccommodatie in Den Haag is ook dit voor The Golden Stork geen probleem.


In The Golden Stork ontdek je met eigen ogen hoe het is om in een budgetvriendelijk hostel te verblijven, waar een warm gevoel en vriendelijkheid centraal staan. Zo blijft het bij dit hostel in Den Haag niet bij een comfortabele kamer voor een overnachting. Nee, we zetten graag een stapje extra. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld genieten van:


·    Live muziek

·    Spelletjesavonden

·    Hollandse dineravonden

·    Een drankje in de bar


Daarmee wordt je fietsvakantie toch naar een net iets hoger niveau getild. En dat allemaal voor een budgetvriendelijke prijs. Dat is uiteindelijk toch wel erg belangrijk.  


Als hostel in Den Haag is het bij The Golden Stork het doel om mensen een budgetvriendelijke optie te bieden. Lang niet iedereen heeft namelijk de beschikking over een oneindig budget. En dus is het des te leuker wanneer je voor een goede prijs toch een zeer goed gevoel aan je vakantie overhoudt.


Een fietsvakantie in Nederland is in de basis natuurlijk al niet zo zwaar voor de portemonnee. Na de initiële aankoop van je fiets is het eigenlijk een gratis vervoersmiddel. Het is dan wel zo fijn wanneer een hostel in Den Haag of waar dan ook in Nederland aansluit op deze gedachte.


Of je nu op zoek bent naar een groepsaccommodatie in Den Haag of gewoon een slaapplaats voor 2 nodig hebt, bij The Golden Stork verwelkomen we je met open armen.


Neem direct een kijkje bij de faciliteiten die we aanbieden. Wie weet ben je wel zo onder de indruk van dat wat we te bieden hebben en boek je meteen. Je fietsvakantie in Nederland kan beginnen!