6 restaurants waar je vegetarisch kunt eten in Den Haag

02.08.21 19:15 By The Golden Stork

Een vegetarisch restaurant Den Haag daar ben je naar op zoek. Als je vegetariër bent en op zoek bent naar lekker eten in Den Haag, dan is deze blogpost iets voor jou! Ik heb een lijst samengesteld van zes restaurants met vegetarische opties. Als je een restaurantaanbeveling wilt, klik dan op de titel van het restaurant om het adres te vinden. Veel plezier!


Ik ben geboren in een familie die meer van vlees houdt dan van wat dan ook, dus het is moeilijk geweest om plaatsen te vinden waar ik net zo goed kan eten als de rest. Maar alle hoop is nog niet verloren- er zijn echt enorm veel geweldige vegan restaurants (inclusief mijn favoriete plek) die lekkere vegetarische opties hebben! Of je nu probeert te minderen of veganist wordt, deze zes plekken zijn je beste vrienden als het gaat om heerlijk eten zonder dat er dierlijke producten aan te pas komen.

Vegatarische restaurant den haag gallery 61


Vegetarisch restaurant Den Haag: Gallery 61

Wil je een snelle hap eten? Je hebt meer dan geluk! Gallery 61, het nieuwe restaurant in The Passage, is nu 7 dagen per week geopend. Open voor ontbijt, koffie, lunch en diner, u kunt altijd vinden wat uw smaakpapillen hunkeren naar deze lokale eetgelegenheid. Neem vandaag nog contact met hen op als u wilt reserveren of meer wilt weten over hun menu-opties die zeker in de smaak zullen vallen!


Klik hier voor meer informatie!

vegetarische restaurant den haag


Vegetarisch restaurant Den Haag: The Golden Stork

The Golden Stork Hostel is altijd een plek geweest waar gasten konden komen om te verblijven, maar nu is het ook een eetgelegenheid! Ze hebben zich verdiept in veganistisch/vegetarisch eten en serverrt vegetarische lunch of diner aan. De menu's zijn verrassend lekker met opties zoals hun zelfgemaakte vegetarische cheeseburger en pulled bbq jackfruit! Kijk snel naar het menu!

vegetarisch restaurant den haag hug a tea


Vegetarisch restaurant Den Haag: Hug a Tea

Wil je een snelle hap eten? Je hebt meer dan geluk! Gallery 61, het nieuwe restaurant in The Passage, is nu 7 dagen per week geopend. Open voor ontbijt, koffie, lunch en diner, u kunt altijd vinden wat uw smaakpapillen hunkeren naar deze lokale eetgelegenheid. Neem vandaag nog contact met hen op als u wilt reserveren of meer wilt weten over hun menu-opties die zeker in de smaak zullen vallen!


Check het menu snel!

vegetarisch restaurants scheveningen


Vegetarisch restaurant Den Haag: Teds all day brunch

Zeg het woord brunch en ik ben er! Het is mijn favoriete maaltijd aller tijden, waar ontbijtgerechten worden geserveerd en niemand je raar aankijkt als je er een glas mimosa of bubbels bij bestelt. Goed nieuws: je kunt er elke dag van genieten nu Ted een All Day Brunch in de stad heeft geopend. Op hun menu niets dan lekkers inclusief croissants, franse toast gemaakt van fruitig beslag, sandwiches pulled jack stijl (met koolsla & avocado) plus wafelfrietjes als voorgerecht voordat je hoofdgerecht heet van de bakplaat komt - wacht tot ze me binnenlaten bij Teds om ze zelf te proberen! Pro tip: Probeer eens de quinoa salade!


Check het menu  snel! 

Wat is een vegetariër?

Vegetariërs eten geen vlees of vis, maar ze hoeven kaas en eieren niet op te geven. Vegetarisme is een levensstijl die veel voordelen heeft, zoals het feit dat het gezonder is voor het milieu doordat er minder afval van geslachte dieren is.

vegetarisch restaurant den haag the leaf

Vegetarian restaurant Den Haag: The Leaf

The Leaf is een 100% vegetarisch restaurant. Ze streven ernaar om je de ultieme smaakbeleving te geven, gebaseerd op groenten met plantaardige vegetarische gerechten! Een creatieve naam die ze hebben voor hun eten: "Food for the Soul". We zijn het helemaal eens met deze beoordeling van The Leaf's aanbod, want we probeerden een van hun Aardbeien cheesecake desserts en onze monden watertanden van hoe heerlijk het was! Check out meer over wat The Leaf te bieden heeft door hen online te bezoeken of hun menu hieronder te bekijken.

vegetarisch restaurant den haag foam


Den Haag vegetarian restaurant: Foam

FOAM is een restaurant dat zich richt op de behoeften en smaken van plantaardige eters. Ze zijn constant bezig met het vernieuwen van nieuwe seizoensgebonden gerechten - van Mexicaanse Bowls, Pannenkoeken, of zelfs twee diners elke vrijdag! Als je een van deze heerlijke maaltijden thuis wilt eten, maar geen tijd hebt om het eten voor te bereiden op donderdag, dan kan FOAM het direct aan je deur leveren met slechts 24 uur van tevoren!


Wat moet je eten als je vegetarisch bent?

Er zijn een aantal voedingsmiddelen die vegetariërs moeten eten om gezond te blijven. Veel mensen denken dat het voor hen genoeg is om alleen maar groenten, brood en andere graanproducten en zuivel te consumeren, maar dit is niet waar! Vegetariërs moeten ook eieren, peulvruchten (bonen), sojaproducten zoals tofu of tempeh en noten en zaden eten, omdat die de voedingsstoffen bevatten die vegetariërs nodig hebben, zoals eiwitten, ijzer, vitamine B1, dat vooral in volle granen zit. Om ervoor te zorgen dat je vegetarische dieet in balans blijft, kun je ook af en toe wat fruit toevoegen.


Vegetarisme kan op het eerste gezicht beperkend lijken met al zijn beperkingen, terwijl er eigenlijk genoeg opties beschikbaar zijn als je weet waar je moet zoeken! Naast groenten en fruit in het algemeen

Conclusie

We hopen dat deze lijst van 6 beste vegetarische restaurants in Den Haag je helpt een paar nieuwe plekken te vinden om te genieten en straks vegetarisch eten kan. De volgende keer dat je trek hebt in een veggie burger, bekijk deze dan eens! Als we goede gemist hebben die het vermelden waard zijn, laat het ons weten zodat we ze ook voor anderen aan de lijst kunnen toevoegen. Deel zeker je favoriete veganistische plek met vrienden als die onze top zes gehaald heeft! Eet smakelijk!

Meer informatie