5 Beste vegetarische restaurants in Den Haag | Golden Stork

12.01.21 18:45 By The Golden Stork

Vegetarisch Eten in den haag

Vegetarisch of veganistisch eten wordt steeds belangrijker voor veel mensen. Vooral nu, in deze tijden, staat ‘gezond eten’ op een voetstuk.

Toen wij de vraag kregen ‘Waar in Den Haag kun je nou lekker, vegetarisch/ veganistisch eten afhalen?’, konden we eigenlijk niet echt antwoord geven. Dus, zijn we op onderzoek uitgegaan en hebben lekkere en bijzondere vegetarische menu's gevonden! Ook erg fijn, want zo kunnen we ook de wat kleinere vegetarische restaurants in Den Haag een handje helpen in deze vreemde tijden (en zij ons ook natuurlijk) zodat je dadelijk straks vegetarisch eten kan.

Vega restaurants Den Haag

vegetarisch eten in den haag: Foam restaurant Den Haag

1. Foam

FOAM serveert onwijs lekkere plantaardige gerechten, en nu, doen ze dit ook aan huis. Van een Mexican Bowl tot Pancakes; waar je ook zin in hebt, zij helpen je met je cravings! Ook maken ze nu elke vrijdag twee avondmaaltijden. Het enige wat jij hoeft te doen is deze te bestellen op de donderdag ervoor (voor 12:00 uur ’s middags) via whatsapp! Hoe geweldig is dat?!Ook maken ze nu elke vrijdag twee avondmaaltijden. Het enige wat jij hoeft te doen is deze te bestellen op de donderdag ervoor (voor 12:00 uur ’s middags) via whatsapp! Hoe geweldig is dat?!Ook maken ze nu elke vrijdag twee avondmaaltijden. Het enige wat jij hoeft te doen is deze te bestellen op de donderdag ervoor (voor 12:00 uur ’s middags) via whatsapp! Hoe geweldig is dat?!Ook maken ze nu elke vrijdag twee avondmaaltijden. Het enige wat jij hoeft te doen is deze te bestellen op de donderdag ervoor (voor 12:00 uur ’s middags) via whatsapp! Hoe geweldig is dat?!Ook maken ze nu elke vrijdag twee avondmaaltijden. Het enige wat jij hoeft te doen is deze te bestellen op de donderdag ervoor (voor 12:00 uur ’s middags) via whatsapp! Hoe geweldig is dat?!

                                                                                                                                                                                                                                                                

Je kunt de website van FOAM bezoeken door de klikken op de link hieronder (of om gelijk wat lekkers te bestellen natuurlijk). Oh, en ze staan ook op Thuisbezorgd! Daar worden wij ook erg gelukkig van!

                                                                                                                                                                                                                                                                

http://www.foamcatering.nl/

Vegetarisch Lunchen Den Haag

Vegan Restaurants Den Haag

Vegan eten wordt steeds populairder naast het vegetarische eten. 

vegetarisch eten in den haag: Ohana Poke Den Haag

2. Dolly Den Haag

Ze zeggen dat de beste dingen in het leven gratis zijn, maar er is een nieuw vegetarisch restaurant aan het Noordeinde dat de moeite waard is om te bezoeken. Bij Dolly kun je binnenkort eten en logeren - en het heeft nog niet eens een openingsdatum! De naam afkomstig van Blonde Dolly. Op deze locatie kun je tijdens je ochtendroutine genieten van al die heerlijke taarten terwijl je naast een van hun bedden zit die gevuld zijn met boeken van de verdiepingen eronder of hoger waar gasten een dutje doen voordat ze verder gaan door de stad naar een ander avontuur...

Vegetarisch restaurant centrum Den Haag

Beste vegetarisch restaurant den haag

3. Vegetarian Streetfood by TGS

Voorheen was het alleen een hostel, maar nu hebben ze zich ook verdiept in het vegetarische/ veganistische eten. Buiten de vele melk-opties die ze aanbieden voor je dagelijkse (& heerlijke) koffie, serveren ze nu ook lunch en avond eten to go! Het leuke is, dat The Golden Stork serveert vegetarische gerechten die geïnspireerd zijn van alle reizigers die in het hostel langskomen. Zo worden traditionele kruidenmixen en sauzen bereid zoals za'atar en chimichurri en gecombineerd met vegetarisch fastfood. En wat te denken van de homemade taartjes als carrot cake en een lemon cake met matcha topping.


Ook The Golden Stork staat op Thuisbezorgd, maar hebben ook een eigen bezorgdienst en komen elke dag van 17:00 uur tot 20:00 uur jouw diner persoonlijk afleveren! Voor het menu (of om te bestellen) kun je klikken op de link hieronder!


Bediening supervriendelijk

Als het gaat om het vinden van een geweldig café zijn er veel dingen waar je rekening mee moet houden. De kwaliteit van de koffie, de keuze van het eten en de sfeer spelen allemaal een rol bij het creëren van een perfect kopje koffie. Maar een factor die vaak over het hoofd wordt gezien is de service. Bij Café The Golden Stork zijn we trots op onze bediening supervriendelijke is. 


Onze teamleden helpen je graag, of je nu een aanbeveling zoekt of gewoon wat hulp nodig hebt. We gaan boven alles om je een geweldige ervaring te bezorgen. Naast onze geweldige service bieden we ook heerlijke biologische gerechten. Op ons menu staat voor elk wat wils, dus je zult zeker iets vinden waar je van houdt. We zijn ervan overtuigd dat je nergens anders betere koffie of betere service zult vinden. Kom vandaag nog langs en ontdek de verborgen parel van Café The Golden Stork!

4. Veggiesaurus

Vega  Den Haag

Op de menukaart van Veggiesaurus staan diverse Indiaanse gerechten. En ja, deze zijn vegan! Een pluspunt: de seizoensgebonden gerechten hebben een erg leuk prijsje! Wel erg moeilijk kiezen, aangezien ze zoveel lekkere gerechten op hun menukaart hebben staan.

 

Veggiesaurus kun je bestellen via Thuisbezorgd, dus je hoeft nog steeds je bank niet af te komen!
Klink op de link hieronder om de menukaart te checken!

 

https://www.veggiesaurusdenhaag.nl/

vegetarisch restaurant in den haag: the leaf den haag
5. The Leaf

The Leaf is een 100% vegetarisch restaurant. Het doel van The Leaf is om jou een hogere smaakbeleving te laten ervaren, op basis van vegetarische ingrediënten. ‘Food for the Soul’, noemen ze het zelf, and we agree!

                

Ook The Leaf serveert lunch and diner. Een heel groot pluspunt: ze hebben ook heerlijke desserts, zoals een Aardbijen cheesecake (het water loopt bij ons al in de mond)!

                

En ja, ook The Leaf staat op Thuisbezorgd! Check hun website en/of menukaart hieronder!

                

http://www.theleaf.nl/menu/

Bonus

Restaurant Ohana Pokebowl Den Haag is de perfecte plek om te genieten van een heerlijke, gezonde maaltijd. Op het menu staan verschillende pokebowls, elk gemaakt met verse, sushi-achtige rijst en belegd met zijn kenmerkende ohana's guacamole scoop of de ohana's tonijn scoop. De bowls zijn ook gevuld met een verscheidenheid aan andere heerlijke ingrediënten, zoals zalm, sojabonen en nog veel meer. En voor wie iets lichters wil, biedt ohana ook bijgerechten zoals chicken bites, gyoza en als drankje een coca cola. Dus of je nu op zoek bent naar een snelle, gezonde lunch of een stevig diner, Ohana Pokebowl Den Haag is de perfecte keuze.

Als je vegetarisch of veganistisch bent en op zoek bent naar een heerlijke maaltijd in Den Haag, ga dan zeker naar De Vegetarische Toko. De koks van dit 100% plantaardige restaurant maken klassieke Indonesische gerechten met uitsluitend veganistische ingrediënten. Je vindt er al je favoriete rendang, char sui en kip cashew gerechten, maar dan gemaakt met zelfgemaakt veganistisch vlees. Je kunt ook bestellen uit andere Aziatische keukens. Of je nu binnen of op het terras wilt eten, wilt afhalen of een maaltijd thuis wilt laten bezorgen, De Vegetarische Toko stilt zeker je honger.

Conclusie

Zo zie je maar: Den Haag zit vol met supergoede vegetarische/ veganistische restaurants! En een beetje speurwerk kan wonderen doen! Behalve dat we je een handje wilden helpen met het vinden van deze geweldige plekken, hopen we ook dat deze lijst een paar van onze favoriete eetgelegenheden in deze vreemde tijden een handje helpt. Er zijn hier zoveel heerlijke opties voor veganisten en vegetariërs - maar als er één ding is dat ze allemaal gemeen hebben, dan is het hun toewijding om iets gezonds te maken met behoud van een verbluffend smaakprofiel. Dus ga je gang en bestel je volgende maaltijd bij een van deze eetgelegenheden - ze hebben niet alleen je bezoek nodig, ze zullen het ook op prijs stellen iemand te hebben die hun inspanningen waardeert

 

Als je deze blogpost leuk vond, horen we graag van je. Laat ons weten welk restaurant(je) in de buurt en hoe het was! Volgende keer gaan we op zoek naar vegetarische restaurants Scheveningen!