5  beste vegetarische restaurants in Den Haag | Golden Stork

12.01.21 18:45 By The Golden Stork

Vegetarisch Eten in den haag

Vegetarisch of veganistisch eten wordt steeds belangrijker voor veel mensen. Vooral nu, in deze tijden, staat ‘gezond eten’ op een voetstuk.

Toen wij de vraag kregen ‘Waar in Den Haag kun je nou lekker, vegetarisch/ veganistisch eten afhalen?’, konden we eigenlijk niet echt antwoord geven. Dus, zijn we op onderzoek uitgegaan! Ook erg fijn, want zo kunnen we ook de wat kleinere vegetarische restaurants in Den Haag een handje helpen in deze vreemde tijden (en zij ons ook natuurlijk)!

vegetarisch eten in den haag: Foam restaurant Den Haag

1. Foam

FOAM serveert onwijs lekkere plantaardige gerechten, en nu, doen ze dit ook aan huis. Van een Mexican Bowl tot Pancakes; waar je ook zin in hebt, zij helpen je met je cravings! Ook maken ze nu elke vrijdag twee avondmaaltijden. Het enige wat jij hoeft te doen is deze te bestellen op de donderdag ervoor (voor 12:00 uur ’s middags) via whatsapp! Hoe geweldig is dat?!Ook maken ze nu elke vrijdag twee avondmaaltijden. Het enige wat jij hoeft te doen is deze te bestellen op de donderdag ervoor (voor 12:00 uur ’s middags) via whatsapp! Hoe geweldig is dat?!Ook maken ze nu elke vrijdag twee avondmaaltijden. Het enige wat jij hoeft te doen is deze te bestellen op de donderdag ervoor (voor 12:00 uur ’s middags) via whatsapp! Hoe geweldig is dat?!Ook maken ze nu elke vrijdag twee avondmaaltijden. Het enige wat jij hoeft te doen is deze te bestellen op de donderdag ervoor (voor 12:00 uur ’s middags) via whatsapp! Hoe geweldig is dat?!Ook maken ze nu elke vrijdag twee avondmaaltijden. Het enige wat jij hoeft te doen is deze te bestellen op de donderdag ervoor (voor 12:00 uur ’s middags) via whatsapp! Hoe geweldig is dat?!

                                                                                                                                                                                                                                                                

Je kunt de website van FOAM bezoeken door de klikken op de link hieronder (of om gelijk wat lekkers te bestellen natuurlijk). Oh, en ze staan ook op Thuisbezorgd! Daar worden wij ook erg gelukkig van!

                                                                                                                                                                                                                                                                

http://www.foamcatering.nl/

vegetarisch eten in den haag: Ohana Poke Den Haag

2. Ohana Poke

Oke, wij denken dat Ohana inmiddels best wel een begrip is geworden in Den Haag. Wij zijn van mening dat Ohana toch wel een van de beste Poke Bowl restaurants is in Den Haag (misschien zelfs in Nederland, zonder te overdrijven). Ohana serveert de lekkerste Poke Bowls, zowel vegetarisch als veganistisch. Het leuke is: je kunt ook zelf je Poke Bowl samenstellen! Ook hebben ze Sushiritos, mocht je een keer zin hebben in iets anders. Ohana serveert de lekkerste Poke Bowls, zowel vegetarisch als veganistisch. Het leuke is: je kunt ook zelf je Poke Bowl samenstellen! 


Ook hebben ze Sushiritos, mocht je een keer zin hebben in iets anders. Ohana serveert de lekkerste Poke Bowls, zowel vegetarisch als veganistisch. Het leuke is: je kunt ook zelf je Poke Bowl samenstellen! Ook hebben ze Sushiritos, mocht je een keer zin hebben in iets anders. Ohana serveert de lekkerste Poke Bowls, zowel vegetarisch als veganistisch. Het leuke is: je kunt ook zelf je Poke Bowl samenstellen! Ook hebben ze Sushiritos, mocht je een keer zin hebben in iets anders. Ohana serveert de lekkerste Poke Bowls, zowel vegetarisch als veganistisch. Het leuke is: je kunt ook zelf je Poke Bowl samenstellen! Ook hebben ze Sushiritos, mocht je een keer zin hebben in iets anders.

                                                                                                                                

Ook Ohana kan je bestellen via Thuisbezorgd. Pluspunten, want jij hoeft je bank niet af te komen!

Je kunt het menu en de website checken door op de link hieronder te klikken.

                                                                                                                                

https://www.ohanapoke.nl/

Beste vegetarisch restaurant den haag

3. Vegetarian Streetfood by TGS

Voorheen was het alleen een hostel, maar nu hebben ze zich ook verdiept in het vegetarische/ veganistische eten. Buiten de vele melk-opties die ze aanbieden voor je dagelijkse (& heerlijke) koffie, serveren ze nu ook lunch en avond eten to go! Het leuke is, dat The Golden Stork eten serveert waar je waarschijnlijk nog niet eerder van hebt gehoord. Een voorbeeld is hun Beetroot Pasta, geserveerd met Fetakaas, amandelen en bieslook! Mmmmm…

                

Ook The Golden Stork staat op Thuisbezorgd, maar hebben ook een eigen bezorgdienst en komen elke dag van 17:00 uur tot 20:00 uur jouw diner persoonlijk afleveren! Voor het menu (of om te bestellen) kun je klikken op de link hieronder!


Bestel nu!
4. Veggiesaurus

Op de menukaart van Veggiesaurus staan diverse Indiaanse gerechten. En ja, deze zijn vegan! Een pluspunt: de gerechten hebben een erg leuk prijsje! Wel erg moeilijk kiezen, aangezien ze zoveel lekkere gerechten op hun menukaart hebben staan.

 

Veggiesaurus kun je bestellen via Thuisbezorgd, dus je hoeft nog steeds je bank niet af te komen!
Klink op de link hieronder om de menukaart te checken!

 

https://www.veggiesaurusdenhaag.nl/

vegetarisch restaurant in den haag: the leaf den haag
5. The Leaf

The Leaf is een 100% vegetarisch restaurant. Het doel van The Leaf is om jou een hogere smaakbeleving te laten ervaren, op basis van vegetarische ingrediënten. ‘Food for the Soul’, noemen ze het zelf, and we agree!

                

Ook The Leaf serveert lunch and diner. Een heel groot pluspunt: ze hebben ook heerlijke desserts, zoals een Aardbijen cheesecake (het water loopt bij ons al in de mond)!

                

En ja, ook The Leaf staat op Thuisbezorgd! Check hun website en/of menukaart hieronder!

                

http://www.theleaf.nl/menu/

Conclusie

Zo zie je maar: Den Haag zit vol met supergoede vegetarische/ veganistische restaurants! En een beetje speurwerk kan wonderen doen! Behalve dat we je een handje wilden helpen met het vinden van deze geweldige plekken, hopen we ook dat deze lijst een paar van onze favoriete eetgelegenheden in deze vreemde tijden een handje helpt. Er zijn hier zoveel heerlijke opties voor veganisten en vegetariërs - maar als er één ding is dat ze allemaal gemeen hebben, dan is het hun toewijding om iets gezonds te maken met behoud van een verbluffend smaakprofiel. Dus ga je gang en bestel je volgende maaltijd bij een van deze eetgelegenheden - ze hebben niet alleen je bezoek nodig, ze zullen het ook op prijs stellen iemand te hebben die hun inspanningen waardeert

 

Als je deze blogpost leuk vond, horen we graag van je. Laat ons weten welk restaurant(je) in de buurt en hoe het was!