BBQ in Den Haag

04.09.20 07:45 By The Golden Stork

Plekken waar je kan BBQ’en rond Den Haag

Op een budgetvriendelijke wijze reizen in Nederland is een hele leuke manier om ons eigen land van een nieuwe kant te leren kennen. En dat dit helemaal niet zo duur hoeft te zijn, is een feit. Er zijn namelijk tal van manieren waarop je tijdens het reizen zelf geld bespaart. Zelf BBQ’en op een geschikte plek rond een stad als Den Haag is er daar één van.


Het is daarom maar goed ook dat er in Den Haag genoeg locaties te vinden zijn waar BBQ’en op een leuke manier mogelijk is. De combinatie van ruimte en de juiste voorzieningen is hierin leidend. Hierbij de plekken waar je het best kan BBQ’en rond Den Haag: 

Bbq westbroekpark den haag

1. Westbroekpark (gedeelte met speelweide)

Het Westbroekpark is een heerlijk groen park in Den Haag. In dit park vind je complete speelweiden, watertjes en bijbehorende zitplekken. In combinatie met de groepjes bomen is het de perfecte omgeving voor een BBQ. Deze natuur vind je niet op veel andere locaties in Nederland terug. Meer kun je je niet wensen. Zeker niet als het weer ook nog eens meezit. 

bbq zuiderpark den haag

2. Zuiderpark (Gedeelte met speelweide en het Roggeveld)

Het Zuiderpark in Den Haag is een groot stuk bos met vele open stukken. Hierdoor vertoef je in de heerlijke buitenlucht en is er meer dan genoeg ruimte voor een goede BBQ. Aan het water heeft het helemaal een klassiek rustgevende indruk. Zo zit je tijdens een budgetvriendelijke vakantie middenin de groene natuur te genieten van je eten. 

de uithof den haag

3.De Uithof

Een derde en laatste prima locatie voor een BBQ is de Uithof. Ook hier zijn speciale BBQ plaatsen ingericht om het je zo makkelijk mogelijk te maken. Hier spreekt de natuur opnieuw voor zich. Op het gras en genietend van een heerlijk uitzicht. Alle ingrediënten zijn aanwezig om optimaal te genieten van je BBQ. 

Verblijf in Hostel Den Haag

Wanneer je besluit om te gaan BBQ’en rond Den Haag, dan is het natuurlijk wel zo fijn als je ook een plek hebt om te overnachten. Zeker wanneer je bijvoorbeeld op een fietsvakantie door Nederland bent, is dit essentieel.


Als hostel in Den Haag bieden we bij The Golden Stork slaapplaatsen aan. Aangezien er meer dan genoeg bedden zijn, zit je ook voor een groepsaccommodatie in Den Haag bij ons helemaal goed. 


We proberen al sinds jaar en dag een optimale combinatie van gezelligheid, vriendelijkheid en comfort voor onze bezoekers te verzorgen. Zo is er bij The Golden Stork altijd wel iets te doen. Van live muziek de ene avond tot een gezellig drankje in debar de volgende dag. Aan mogelijkheden ontbreekt het in ieder geval niet. 


Ben je dus van plan om langs Den Haag te gaan op een budgetvriendelijke vakantie? Dan is het zeker de moeite waard om voor de budgetvriendelijke voorzieningen van The Golden Stork te kiezen. Een overnachting heeft niet duur te zijn om leuk te worden.

Graag tonen we ook aan jou hoe dit in de realiteit tot uiting komt.