Goedkoop overnachten in Den Haag? Probeer een hostel.

22.09.22 20:27 By The Golden Stork

 Ben je op zoek naar goedkope accommodatie in Den Haag? Probeer dan eens een hostel! Hostels zijn een geweldige optie voor budgetbewuste reizigers die op zoek zijn naar een plek om te overnachten. Niet alleen zijn ze meestal veel goedkoper dan hotels of appartementen, maar ze bieden ook een unieke kans om andere reizigers van over de hele wereld te ontmoeten en winnen steeds meer aan populariteit.

Hostel Den Haag

Wat is een hostel?

Een hostel is een type accommodatie dat doorgaans veel goedkoper is dan een hotel. Ze worden vaak gebruikt door backpackers en andere prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een plek om te overnachten. Hostels zijn ook uniek omdat ze de mogelijkheid bieden om andere reizigers van over de hele wereld te ontmoeten.

Je kamer

Als je in een hostel incheckt, kun je meestal kiezen uit verschillende kamers. Als je met een budget reist, zal je waarschijnlijk willen kiezen voor een gedeelde kamer, wat betekent dat je in een stapelbed slaapt. De meeste hostels hebben strenge regels over roken, dus als je een roker bent, zorg er dan voor dat je een rookvrije kamers aanvraagt. Stapelbedden zijn meestal vrij smal, dus het is belangrijk dat je er een kiest die de juiste maat voor je heeft.


Als je lang bent, wil je misschien een hoger stapelbed, zodat je niet de hele nacht met je hoofd tegen het plafond slaat. Gemeenschappelijke kamers kunnen lawaaierig zijn, dus als je een lichte slaper bent, neem dan voor de zekerheid oordopjes mee. Hoewel stapelbedden meestal vrij eenvoudig zijn, bieden sommige hostels extra's zoals leeslampjes en opbergplanken. Kijk dus voordat je boekt naar de voorzieningen die elk hostel biedt.

Haag hostel
Rookvrije kamers
Haa centrum
accommodaties

Faciliteiten

Een hostel is een populaire accommodatie voor backpackers en andere budgetreizigers. Gasten verblijven meestal in gedeelde slaapzalen, die zowel gemengd als van hetzelfde geslacht kunnen zijn. Veel hostels bieden ook privékamers voor gasten die meer privacy wensen.


Naast slaapplaatsen hebben hostels meestal ook gemeenschappelijke ruimtes waar gasten kunnen socialiseren, eten en ontspannen. Sommige hostels hebben ook voorzieningen als een bar, terras, gedeelde keuken en gratis WiFi. Badkamers worden meestal gedeeld, en gasten kunnen toegang hebben tot kluisje om hun spullen in op te bergen. Hostels zijn een goede manier om andere reizigers te ontmoeten en geld te besparen op accommodatie.

Veiligheid

Als het om reizen gaat, is een van de belangrijkste dingen om rekening mee te houden je veiligheid. En als je in een hostel verblijft, betekent dat dat je er zeker van moet zijn dat je je prettig voelt bij de veiligheidsvoorzieningen.


De meeste hostels hebben veilige accommodaties met sloten op de deuren en ramen. Meestal hebben ze ook beveiligingscamera's en personeel dat getraind is om eventuele veiligheidsproblemen aan te pakken. Dus als je je zorgen maakt over de veiligheid van het slapen in een hostel, wees dan gerust dat je in goede handen bent. Zorg er gewoon voor dat je met het personeel overlegt over eventuele specifieke zorgen en hun advies opvolgt om veilig te blijven tijdens je reis.

Personeel

Veel mensen kiezen op reis voor een hostel omdat het een veilige, schone en betaalbare slaapplaats is. Een van de beste dingen aan hostels is echter het personeel. Hostelpersoneel is meestal jong en internationaal, zodat ze je uit de eerste hand tips kunnen geven over de stad - van waar je kunt uitgaan, restaurants en welke bezienswaardigheden je kunt vinden. Ze kunnen je ook helpen met eventuele problemen tijdens je verblijf. Dus, als je op zoek bent naar een authentieke reiservaring, kijk dan zeker naar de hostels in de stad van je bestemming. Je zult zeker een geweldige tijd hebben - en misschien zelfs een paar nieuwe vrienden maken.

rechten voorbehouden

Waarom in een hostel verblijven?

Er zijn verschillende redenen waarom u op reis in een hostel zou willen verblijven. Ten eerste zijn ze, zoals gezegd, meestal veel goedkoper dan hotels. Dit kan vooral handig zijn als je met een klein budget reist. Daarnaast bieden hostels een unieke kans om andere reizigers van over de hele wereld te ontmoeten. Als je nieuwe mensen wilt ontmoeten en vrienden wilt maken tijdens je reis, is een verblijf in een hostel zeker een aanrader! 

Budget

Hostels zijn een van de beste manieren om met een budget te reizen. Ze bieden een slaapplaats voor een fractie van de prijs van een hotel, en ze liggen vaak in het hart van een stad, zodat je ze gemakkelijk kunt verkennen. Maar hostels zijn meer dan goedkope accommodatie en vaak gratis annulering - het zijn ook sociale plekken waar reizigers elkaar kunnen ontmoeten en verhalen kunnen delen. In een hostel voel je je nooit een vreemdeling op een vreemde plaats. Een verblijf in een hostel is de perfecte manier om met een budget te reizen en nieuwe vrienden te maken uit de hele wereld.

Sociaal

Den Haag is een geweldige plek om in een hostel te verblijven. De stad heeft veel backpackers en je zult tijdens je verblijf veel medereizigers ontmoeten. De hostels in Den Haag zijn ook schoon en comfortabel. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Ze geven je tips over waar je heen kunt gaan en wat je kunt zien in Den Haag. De hostels in Den Haag zijn ook heel betaalbaar. Je kunt veel geld besparen door in een hostel te verblijven. Den Haag is een geweldige plek om te bezoeken en je zult genieten van je verblijf in een hostel.

Groepen

Den Haag is een geweldige stad voor backpackers. De hostels zijn ideaal voor groepen, en er is van alles te doen in de stad. De musea en kunstgaleries zijn geweldig voor cultuurliefhebbers, en het nachtleven is uitstekend voor wie wil feesten. De stranden zijn ook perfect om te ontspannen en tijd door te brengen met vrienden. Kortom, er is voor elk wat wils in Den Haag, en een verblijf in een hostel is de perfecte manier om alles wat de stad te bieden heeft te ervaren.

Locatie

De eerste keer dat ik in een hostel verbleef, was ik 18 en in mijn tussenjaar. Ik trok met een vriend door Europa en we besloten geld te besparen door in hostels te verblijven in plaats van in hotels. We ontdekten al snel dat hostels niet alleen een geweldige manier waren om geld te besparen, maar ook een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten. We ontmoetten mensen van over de hele wereld in onze hostels, en we reisden zelfs een tijdje met sommigen van hen samen.


Een verblijf in een hostel heeft ook het voordeel dat het centraal gelegen is; de meeste hostels liggen in de buurt van grote treinstations, waardoor je je gemakkelijk kunt verplaatsen. Den Haag is geen uitzondering; er zijn verschillende geweldige hostels in de buurt van het centraal station, binnenhof, centrum, The Hague beach (oftewel Scheveningen). Dus als je op zoek bent naar een goedkope verblijfplaats en een gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten, is een verblijf in een hostel een prima optie.

Beste hostels Den Haag

Den Haag heeft verschillende uitstekende hostels die zeker passen bij je budget en reisbehoeften. Enkele van onze favorieten zijn de Den Haag Kingkool, StayOkay en natuurlijk The Golden Stork.

ontvang geïnteresseerd

Faciliteiten The Golden Stork

Op nog geen 20 minuten van het strand en 10 minuten van centraal station in Den Haag centrum is The Golden Stork gelokaliseerd. Een backpack hostel ligt ideaal voor een gezellig verblijf. 

Check in 

Aankomst vanaf 15:00 in 1 van de 5 kamers, bekijk de recensies hier.

Waar boek je een hostel?

Er zijn een paar verschillende manieren om een hostel te boeken. Je kunt booking .com, tripadvisor, hostelworld of expedia gebruiken, maar de beste manier is natuurlijk om rechtstreeks via de website van het hostel te boeken.


Zo kun je jezelf een bed garanderen en vermijd je eventuele tussenpersonenkosten. Als je rechtstreeks boekt, kun je ook vaak kortingen of profiteer van andere extraatjes, dus het is zeker de moeite waard om de website van het hostel te bekijken voordat je boekt. En als je vragen hebt, kun je natuurlijk altijd rechtstreeks contact opnemen met het hostel, dat je graag zal helpen. Dus of je nu op zoek bent naar de goedkoopste optie of de beste service, rechtstreeks bij het hostel boeken is altijd je beste gok.

 Conclusie 

Dus, wat denk je? Ben je klaar om hostels te proberen tijdens je volgende reis? We hopen dat dit overzicht je alles heeft gegeven wat je moet weten over goedkoop overnachten in Den Haag. Bekijk zeker een aantal van onze favoriete opties hierboven. Goede reis!